Košarka

[ Izvor: Mediji ]

05. 04. 2024. 07:33 0

Evo kako je Jokić promašio pobedu (VIDEO)

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Denver Nagetse 102:100 posle sjajnog preokreta i minus od sedamnaest poena koji su imali već u prvoj deonici, Nikola Jokić je bio sjajan, ali...

Domaćin ovog najzanimljivijeg NBA meča tokom večeri je pokazao karakter i uspeo je da savlada tim koji se bori za prvo mesto Zapadne konferencije, ali je sve moglo biti i drugačije.

Nikola Jokić je faktički sam igrao do poslednjeg kvartala, ali je nakon dve trojke Kentevijusa Kaldvel-Poupa nada vraćena.

Srbin je potom u poslednjih 130 sekundi postigao osam poena i meč završio sa tripl-dablom (36/17/10) i malo je falilo da trojkom donese i pobedu uz zvuk sirene.

Pogodio je najpre jako važan šut za minus dva na minut do kraja, ali poslednji pokušaj iz teške pozicije nije hteo u koš.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati