Košarka

[ Izvor: Mediji ]

05. 04. 2024. 07:08 2

Jokić dao 36 poena i promašio šut za pobedu (VIDEO)

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je strašnu utakmicu prethodne noći protiv L.A. Klipersa, ali je promašio šut za pobedu. Imao je Denver pet sekundi, ali dobio je Jokić lošu loptu i bio nateran na težak šut za tri poena, tako da je "izbacio" za svaki slučaj i nije bio precizan za poraz njegove ekipe 102:100.

Zbog ovog poraza, Denver je izgubio prvo mesto na tabeli Zapada, sada je prvoplasirana Minesota, dok se sada i Klipersi penju na tabeli i čuvaju četvrto mesto.

Što se tiče Jokića, njemu će ubuduće biti potrebno više od njegove ekipe, pošto su se pošteno ispromašivali svi, pre svih Majkl Porter Džunior. Takođe, Aron Gordon je pravio netipične greške u završnici i opet se čini da je Jokić igrao sam...

Jokić je na kraju meč završio sa 36 poena, 17 skokova i 10 asistencija (14/24 iz igre) i bio je to njegov 129. tripl-dabl u karijeri, ali kada nema prave pomoći i ne čudi što su Klipersi došli do pobede. I ovoga puta je Marej preskočio meč zbog povrede, dok je prvi pratilac Jokića bio Gordon sa 18 poena i sedam asistencija, odnosno slede još Kaldvel-Poup sa 16 i Porter sa 14 (6/18 iz igre). Na drugoj strani Pol Džordž je ubacio 28 poena, a pratio ga je i Harden sa 20.

Od srpskih igrača, prethodne noći gledali smo i Bogdana Bogdanovića koji je postigao 17 u porazu Atlante od Dalasa (109:95), Nikola Jović je imao 11 poena i šest skokova u porazu Majamija od Filadelfije (105:109), dok je šansu dobio i Boban Marjanović. Igrao je četiri minuta i vratio Hjustonu sa četiri poena u porazu od Golden Stejta (110:133).

NBA REZULTATI

Dalas - Atlanta 109:95
Majami - Filadelfija 105:109
Njujork - Sakramento 120:109
Hjuston - Golden Stejt 110:133
L.A. Klipers - Denver 102:100

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati