Košarka

Direktno.rs

03. 04. 2024. 07:19 0

Majami srušio Nikse, Jovićevih pet poena

Noć između utorka i srede u NBA ligi bila je bogata za srpske košarkaše, uz to i uspešno, pošto je pobedu sa svojim Majami Hitom upisao i Nikola Jović, i to protiv Njujork Niksa - 109:99.

Srpski krilni košarkaš je odigrao dobro u prvom poluvremenu, ali je meč završio sa učinkom od pet poena, tri skoka i šest asistencija, zbog čega je donekle pokvario utisak za 25 minuta na parketu.

Treba istaći da je njegov +/- učinak bio najbolji uz Bema Adebaja sa po +13, što znači da je tim sa njim napravio najveću razliku u odnosu na protivnika.

Pitanje pobednika na Floridi se faktički postavljalo samo početkom i sredinom četvrte deonice kada su gosti čak i izjednačili, ali su posle opet pali.

Teri Rozijer je bio najefikasniji igrač sa 34 poena, dok su na drugoj strani dobri bili Donte Divinćenco sa 31, Mekbrajd sa 24 i Džejlen Branson sa 20 i 10 asistencija.

Zakuvalo se u borbi za direktan plasman u plej-of i plej-in na Istoku, pa su Niksi sa skorom 44-31 četvrti, dok je Hit sedmi sa 42-33.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati