Košarka

[ Izvor: Mediji ]

28. 03. 2024. 12:32 1

Zvezda bez trojice protiv Reala: Još se nisu oporavili...

Košarkaši Crvene zvezde u petak u Madridu igraju meč 32. kola Evrolige protiv Reala. Duel bez rezultatskog značaja i za jedne i za druge će biti prilika za čisto odmeravanje snaga. Zvezda će na ovom meču biti oslabljena. Naime, crveno-beli idu na megdan Realu bez trojice igrača - Tompkisa, Topića i Jaga dos Santosa.

Crveno-beli su protiv Virtusa prethodne nedelje prekinuli seriju poraza i sa skorom 11-20 dočekuju meč sa šesnaestog mesta.

U "ViZink Centru" trener Janis Sferopulos neće moći da računa na igrače koji su već neko vreme odsutni. U pitanju su Nikola Topić i Trej Tompkins koji nije dovoljno spreman.

Uz njih, očekivano neće biti ni Jaga Mateuša nakon nedavne operacije glave. Real je već obezbedio prvo mesto i u ovoj duel ulazi totalno rasterećeno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati