Košarka

Direktno.rs

24. 03. 2024. 19:28 1

Obradović otkrio kad se vraća Ledej

Košarkaši Partizana su izvojevali tešku pobedu u "Morači", gde su u 24. kolu ABA lige savladali SC Derbi sa 74:68. Trener crno-belih Željko Obradović pričao je o samoj utakmici protiv "studenata", ali je govorio i o tome kada će se ekipi priključiti Zek Ledej, koji nije igrao u prethodnim utakmicama zbog smrti oca

- SC Derbi igra odlično tokom sezone, radi se o timu koju ima veliki potencijal i sjajnog mladog trenera. Imali smo dosta problema tokom meča. Bilo je evidentno da smo umorni i spori posle duplog kola Evrolige, ali smo u nastavku meča uspeli da podignemo nivo igre u oba smera i stignemo do pobede - naglasio je Željko Obradović, pa nastavio:

- Šta je rešilo pitanje pobednika? Znatno agresivnija odbrana, pametne odluke u napadu. Ne volim da ističem pojedince, ali Balša Koprivica je stvarno odigrao na visokom nivou. Verujem da će brzo shvatiti da je kadar da igra na vrhunskom nivou i u Evroligi.

Obradović je nastavio sa izlaganjem:

- Razgovorao sam sa ljudima iz kluba, Ledej bi trebalo da bude u timu protiv Olimpijakosa. Dubai? Ne znam ništa o tome, niti me zanima. O tome se odlučuje na sastancima ABA lige, a ja sam maksimalno fokusiran na ono što nas očekuje do kraja sezone.

Partizan nema vremena za odmor jer slede dva duela koja nose prefiks biti ili ne biti. Prvi je na programu 28. marta protiv Olimpijakosa u Beogradu, a drugi tri dana kasnije protiv Budućnosti u Podgorici. Pobeda nad Olimpijakosom ostavlja Partizan u igri za plasman u TOP 10 Evrolige, a pobeda nad ekipom Budućnosti donosi drugu mesto u ABA ligi. S druge strane, SC Derbi gostuje Crvenoj zvezdi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati