Košarka

[ Izvor: Mediji ]

22. 03. 2024. 15:38 0

Jabusele o uvredama Grobara, javio mu se igrač Zvezde (FOTO)

Košarkaši Partizana poraženi su od Real Madrida u 31. kolu Evrolige, čime su zakomplikovali sebi situaciju kada je u pitanju plasman u Top 10.

Mario Hezonja je bio dominantan sa 25 poena uz indeks 33, a takođe je odličan bio i Geršon Jabusele sa 10 poena, 7 skkova i 3 asistencije, a on je posebno bio na meti navijača Partizana.

Imali su Grobari i Jabusele "neraščišćene račune" iz prošle sezone, kada je rvačkim zahvatom povedio Dantea Eksuma nakon tuče na kraju drugog meča. Od tada je ovo bio prvi njegov dolazak u Beograd pred Grobare, ali je i pored pritiska pružio odličnu partiju.

Posle meča se oglasio, pomenuo Boga i dobio žestoke uvrede Grobara na mrežama.

- Bog je uvek veliki, nemojte da zaboravite to - poručio je Jabusele.

Ipak, nije se na tome zaustavio, već je na Instagramu objavio novu poruku gde je objavio fotografiju kako poentira preko Frenka Kaminskog, ali je tu na drugoj strani bio i snimak kako mu igrači Reala pevaju "Jabusele, ole, ole, ole", što je faktički iskorišćena pesma koju često koriste Grobari kada skandiraju "Partizane, ole, ole, ole". Navijačima Partizana je zapalo za oko da Mario Hezonja nije skandirao Jabuseleu.

- Nemam šta da kažem, samo novi dan u kancelariji - napisao je Jabusele, a uz ovu fotografiju i snimak, a onda dobio mnogih, među kojima je bio i Trej Tompkins, bivši igrač Reala, a sada košarkaš Crvene zvezde, koji doduše još nije nastupio za crveno-bele.

Tompkins mu je samo objavio dva emodžija, jedan kako duva nos i drugi koji je podigao dva prsta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati