Košarka

[ Izvor: Sport Klub ]

16. 03. 2024. 16:50 2

Jago dos Santos ide na operaciju?

Plejmejker Crvene zvezde Jago dos Santos mogao bi da se vrati na teren brže nego što se u prvi mah mislilo, ali sve zavisi od toga da li će se odlučiti na zahvat na polomljenoj sinusnoj kosti.

Brazilski košarkaš je doživeo povredu po tipu impresivne frakture prednjeg zida frontalnog sinusa na utakmici sa Makabijem, kada ga je nesportski faulirao Bonzi Kolson. Jago je takođe pretrpeo lakši potres mozga, zbog čega je prebačen u bolnicu, u kojoj je i zadržan.

Samo zbog potresa mozga bi Jago svakako morao da pauzira neko vreme, ali sve će se znati početkom naredne nedelje. Ukoliko dođe do zahvata, koji su već najavili iz lekarskog tima šampiona Srbije, oporavak brazilskog plejmejkera će trajati kraće.

Crvena zvezda će bez Jaga svakako biti u duelu sa Cibonom u Aba ligi, u nedelju od 18 časova, kao i susretima sa Panatinaikosom, u sredu, i Virtusom, u petak, u okviru Evrolige.

Crveno-beli su i pre Jagove povrede bili oslabljeni na poziciji plejmejkera, pošto je Miloš Teodosić povređen već neko vreme, dok je Nikola Topić van terena od početka januara. Janis Sferopulos još neko vreme neće moći da računa na Treja Tompkinsa, a pitanje kakva je situacija sa kapitenom Brankom Lazićem i Nemanjom Nedovićem koji su propustili meč sa Makabijem.

Jago je u dosadašnjem delu sezone u Evroligi beležio 9,2 poena, uz 4,1 asistencije po utakmici. U Aba ligi mu je prosek 10,5 poena, uz 4,6 asistencije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati