Košarka

Direktno.rs

10. 03. 2024. 22:45 2

Sferopulos otkrio kada će Zvezda biti kompletna

Crvena zvezda je ove nedelje deklasirala Krku sa 53 poena razlike, bilo je 110:57 za crveno-bele u utakmici 22. kola ABA lige, a posle meča je svoje utiske na pres konferenciji izneo trener Joanis Sferopulos.

- U košarci je kao i u životu ništa nije poklonjeno. Nikad ne možete znati rezultat pre dolaska na igru, a za nas, bitno je kako smo pristupili igri. Videli ste razliku, možete razumeti da smo odigrali ozbiljno, nismo potcenili protivnika, znali smo da će se boriti jer žele da ostanu u ligi. Čestitam igračima - rekao je grčki stručnjak.

Zvezda je i protiv Krke nastupila bez povređenih Miloša Teodosića, Nikole Topića i Treja Tompkinsa, pa je Sferopulosu postavljeno pitanje kada se može očekivati njihov povratak na teren.

- Oni su u periodu rehabilitacije, oni će trenirati još više i kad nam doktor da pravo da igra s timom, oni će trenirati s timom. Trenutno, oni jačaju svoje telo, mišiće, na mestima gde treba. Topić jača koleno, Teodosić jača zglob, Tompkins oko kolena i oni treniraju individualno, ići ćemo korak po korak dok ne dođe do timskog treninga - rekao je Sferopulos.

A kad će doći do timskog treninga?

- Ne znam, doktori moraju biti precizni. Ja ne znam, to je procedura koja ide iz dana u dan - zaključio je Sferopulos.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati