Košarka

Direktno.rs

08. 03. 2024. 21:25 0

Vlahović bodri Partizan u Milanu (FOTO)

Napadač Juventusa Dušan Vlahović pronašao je slobodno vreme i došao je u Milano kako bi ispratio meč Partizana protiv Olimpije u 28. kolu Evrolige.

Vlahović je već godinama u Italiji, gde je sa mnogo uspeha igrao za Fjorentinu i sada to radi za Juventus, ali dobro pamti kada je bio i špic Partizana.

Sa crno-belima je kao tinejdžer osvojio titulu prvaka Srbije 2017. i nakon toga se otisnuo na "čizmu", gde je krajem 2020. počeo da igra u skladu sa talentom i da se probija.

Danas je jedan od najcenjenijih napadača u Evropi, pa je privukao mnogo pažnje u Milanu gde se našao uz ekipu Partizana.

Navijači crno-belih, koji su ovacijama pozdravili Željka Obradovića, a uvredama dočekali Nikolu Mirotića, Dušana su pozdravili aplauzima.

Vlahović će pokušati da, zajedno sa ostalim navijačima Partizana, da vetar u leđa crmo-belima kako bi pobedili i nastavili borbu za mesto u doigravanju Evrolige. Jer, Partizan pred meč sa Olimpijom iz Milana ima skor od 13 pobeda i 14 poraza, te je na granici plej-ina.

Dušan ove sezone u Juventusu igra veoma dobro, pa je torinska "stara dama" na drugom mestu u Seriji A, dok je Vlahović upisao 15 golova i tri asistencije na 26 utakmica u svim takmičenjima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati