Košarka

[ Izvor: Sport klub ]

08. 03. 2024. 09:09 1

Kalinić: Zar sudija to da mi kaže...

Košarkaši Barselone pobedili su Valensiju u 28. kolu Evrolige i tako dali priliku Partizanu da eventualnim trijumfom u petak u Milanu budu korak ispred španskog tima u borbi za plej-in.

Katalonci su tek na trenutke odigrali kako znaju, ali i to je bilo dovoljno da u poslednjoj deonici definitivno slome otpor domaće ekipe i slave sa 88:78.

Posle meča, Nikola Kalinić nije bio zadovoljan suđenjem, ali više od toga odnosom arbitara prema njemu. Kalinić je zamerke uputio Robertu Lotermoseru, arbitrom iz Nemačke, koji je delio pravdu na meču, zajedno sa Milanom Nedovićem i Gentianom Ćićijem.

- Mislim da je potpuno neprimerno da mi se sudija obrati rečima da neće svirati prekršaje koje budu pravili igrači protivničkog tima ako nastavim da pričam sa njim i žalim se na odluke koje donosi. Smatram da su igrači zvezde svake utakmice. Ako i ostale sudije razmišljaju na sličan način, ova divna igra je u velikom problemu - naglasio je Kalinić posle meča.

U narednoj rundi, Barselona igra protiv Partizana na svom parketu, dok Valensija gostuje ekipi Fenerbahčea.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati