Košarka

Direktno.rs

29. 02. 2024. 20:26 44

Krcata "Arena" podržala Žoca i skandirala Vučiću (VIDEO)

Grobari su ispunili dvoranu "Štark arena" i dali su vetar u leđa košarkašima Partizana da na kraju savladaju Efes sa 100:90 u 27. kolu Evrolige i ostvare bitnu pobedu u trci za plej-of. Tom prilikom su pristalice crno-belih stali uz Željka Obradovića, kog su nagradili ovacijama i aplauzima, ali su imali i poruku za predsednika države Aleksandra Vučića.

Navijači Partizana su još posle finala Kupa Radivoja Koraća odbrojavali dane do prve sledeće utakmice, a to je upravo bila ova protiv Efesa. Najavljivali su da će podržati trenera Željka Obradovića, što su na kraju i uradili, budući da je najtrofejniji evropski trener, čini se, dobio nikad veće ovacije od "Grobara".

Skandiranje "Obradović Željko" je nekoliko minuta dopiralo iz grla "Grobara", što su svakako najduže ovacije treneru Partizana ove sezone. Sam Žoc je u više navrata ustajao i zahvaljivao se navijačima, pritom pokazavši i na igrače, želeći da poruči i da je i njima potrebna podrška.

A onda su navijači crno-belih imali poruku i za predsednika države Aleksandra Vučića, kome su, kao i na nekim prethodnim mečevima, skandirali "Vučiću, pederu", a od tog skandiranja je "Štark arena" odjekivala.

Ovakvo skandiranje dolazi posle burne konferencije za novinare Željka Obradovića, koji je posle finala Kupa Radivoja Koraća i poraza od Crvene zvezde govorio o povicima da je "Partizan državni projekat", te je pozvao ljude iz uprave Partizana da iznesu sve brojke vezane za finansijsko poslovanje kluba.

Uradili su to iz Humske dan kasnije, ali je isti dan i predsednik Srbije Aleksandar Vučić prozvao i Partizan, ali i Crvenu zvezdu, rekao da je da država daje ogroman novac večitim rivalima, ali je tom prilikom i pomenuo Željka Obradovića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 44

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati