Košarka

[ Izvor: Mediji ]

28. 02. 2024. 22:41 12

Apel Grobara: Ne dozvolimo da izgubimo Željka

Grupa navijača Partizana pod nazivom "Grobarski Trash Romantizam" uputila je poruku pred meč njihovog voljenog kluba protiv Efesa u okviru 27. kola Evrolige.

Partizan će u četvrtak od 20.30 u beogradskoj Areni dočekati Efes, a očekuje se da na tribinama bude više od 20.000 ljudi, koji će najveće ovacije uputiti Željku Obradoviću.

Ovo će biti prva utakmica Partizana nakon poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća i konferencije Obradovića koja je izazvala pravu pometnju, zbog čega je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić morao više puta da se oglašava.

Jasno je da Obradović ima ogromnu podršku navijača Partizana i da će u četvrtak verovatno dobiti najveći aplauz ikada kada bude kročio na parket.

- Znate priču o sprintu i maratonu. Svi ste svesni da je borba za Željka maraton a ne trka na 100 metara. Znamo protiv koga se borimo, i koliko je to ZLOpamtilo. Trku za Duleta, u kojoj smo i sami učestvovali smo izgubili jer nismo bili mudri zajedno, i previše smo se zaleteli. Verovali smo onima kojima nije trebalo verovati, bili smo suviše emotivni i to nas je ukanalilo.

Ne dozvolimo da to bude slučaj i sa Željkom. "Partizan je iznad svih" je krilatica koja može da se koristi za svakojake manipulacije, ali trenutno je Željko KK Partizan i Željko jeste iznad svih. Usklikom koga posle "Volim Partizan" najviše volimo bi upravo naštetili najviše Željku protiv Efesa, i bukvalno bi ga izmestili iz borbe na terenu u trošenje živaca, energije na stvari koje sa tim nemaju i imaju veze.

Naravno, svako ko kupi kartu ima prava da viče šta mu se prohte. Ovo je samo jedno razmišljanje, svako nek radi po svojoj savesti.

Željkovi botovi - piše u objavi na Instagramu.

Partizanu je prošle sezone baš utakmica protiv Efesa bila prekretnica sezone i to baš u Areni. Sada crno-beli imaju skor 12-14 u Evroligi, ispod crte su za plej-in, dok je Efes još slabiji sa 11 pobeda i 15 poraza.

Jasno je da je crno-belima i te kako potrebna pobeda u četvrtak, a sve sem spektakla na tribinama i na terenu će biti pomalo razočaravajuće.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati