Košarka

[ Izvor: Mediji ]

21. 02. 2024. 22:02 15

Čović najavio BOMBE: Zvezda hoće Kalinića i Jovića

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović otkrio je da njegov tim želi da dovede Nikolu Kalinića i Nikolu Jovića.

Crvena zvezda ima planove za sledeću sezonu, a glavni je - Nikola Kalinić.

Miljenik navijača Zvezde mogao bi da se vrati sledeće sezonu u Crvenu zvezdu, iz koje je pre dve godine otišao u Barselonu.

Kalinić će biti slobodan igrač i Crvena zvezda će želeti da ga vrati ovog leta.

- Moramo da budemo pojačani, trebalo bi da budemo za Olimpijadu, ali reći ću za jednog Nikolu Kalinića za koga smo mi zainteresovani. Radimo na tome, šta sad - rekao je Čović.

- Nismo ga prodali, otišao je za džabe, imao je 1+1 i kasnili smo mu četiri ili pet plate, čovek je čekao, bilo je obećanje, nismo završili, otišao je u Barselonu. Radi se na tome, koliko može naravno, poštujući da je on igrač Barselone, mi nismo oteli. Ima još tu igrača naših koje bismo voleli da vidimo, to što radimo, radimo u dogovoru sa Sferopulosom. Stefan Jović je isto u razmišljanju, ali ako može da obezbedi kontinuitet - dodao je predsednik Crvene zvezde.

Nije samo Kalinić - želja je i Nikola Jović iz Majami Hita.

- Nas interesuje i Nikola Jović, ja mu želim svaki uspeh u NBA ligi, ali ako ne bude tamo igrao, voleo bih da ga vidim ovde. Petrušev što je otišao u Olimpijakos, to nije naš propust, nije stvar bila u parama, mi bi dali isto toliko, ali sticajem okolnosti je napravljeno tako kaok je napravljeno. Petrušev je proigrao kod Duška Ivanovića, on je sjajan trener, sklope se stvari koje ne funkcionišu. Nije hteo Hauarda, Monekea, a zalomilo se da radi sa njima. Giedraitisa je hteo, on je odličan - zaključio je predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati