Košarka

[ Izvor: Mediji ]

21. 02. 2024. 15:20 6

Grobare obradovala vest iz Čačka: Žoc ostaje (FOTO)

Velika bura se podigla prethodnog vikenda u kojoj se našao Željko Obradović kada je najtrofejinij stručnjak evropske košarke održao govor koji je pokrenuo brojna pitanja.

Obradović je posle poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća od Crvene zvezde reagovao na prozivke navijača da je Partizan državni projekat što je potom izazvalo i reakciju Aleksandra Vučiča, predsednika Srbije.

On je to nazavo odvratnim napadom na državu, a čaršijom su krenule da kolaju priče da je Obradoviću dosta svega i da ide iz Partizana.

Navijači su tim povodom najavili akciju za meč protiv Efesa u Evroligi na kojoj bi trebalo da se tokom čitavog susreta skandira samo ime Željka Obradovića. Ipak, sa pomalo neočekivane strane stigla je poruka koja bi mogla da izazove oduševljenje među Grobatima.

Naime, na profilu pivare koja se po Željku Obradoviću zove "Žoc", koju drži njegov dobar prijatelj koja prozivodi pivo koje su košarkaši Partizana pili nakon osvajanja ABA lige, okačene su slike na kojima se nalazi trofejni stručnjak.

Obradović je iskoristio slobodne dane da ode do svog rodnog Čačka i tom prilikom je svratio i do pivnice.

Na jednoj slika na kojima je Željko sa grupom ljudi nasmejan stajala je i poruka koja bi trebalo da predstavlja njegov citat.

- Ne idem ja nigde iz Partizana, mogu samo da dođem ovde da perem čaše - piše na fotografiji.

Da li je to Obradović zaista rekao i da li je to rekao u zbilji ili u šali ne možemo da tvrdimo, ali je dovoljno da zagolica maštu navijača koji se pitaju da li će trofejni stručnjak potpisati ugovor sa crno-belima nakon što mu aktuelni istekne krajem sezone.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati