Košarka

[ Izvor: Mediji ]

19. 02. 2024. 07:00 1

Gasol: Posle mnogo piva prišla su mi Jokićeva braća...

Španski košarkaš Mark Gasol otkrio je jednu zanimljivu anegdotu vezanu za Nikolu Jokića, ustvari, on se prisetio detalja sa svadbe u Srbiji iz 2009. godine koja mu je ostala u sećanju!

Novopečeni penzioner, koji je karijeru zvanično završio ove godine u januaru, tada je kao košarkaš Memfis Grizlisa i bio je na venčanju srpskog košarkaša Darka Miličića koji je ceremoniju odrganizovao u Novom Sadu. Tokom veselja je naleteo na Jokićevu braću, dok je Nikola u tom periodu imao tek 14 godina.

- Ima veoma kul priča sa Nikolom. Upoznao sam njegovu braću, ne znajući da su njegovi, na venčanju Darka Miličića u Novom Sadu. Bilo je to posle moje prve godine u NBA ligi. Nakon mnogo piva prišli su mi i rekli da imaju malog brata koji odlično igra košarku. Poručio sam im da mu želim svu sreću - iskren je bio Gasol.

Gasol je igrao još i u matičnoj Barseloni, Đironi, Toronto Reptorisima, Los Anđeles Lejkersima, dok je sa selekcijom Španije osvojio po dva zlata na evropskim i svetskim šampionatima.

- Godinama kasnije, na utakmici u Denveru, video sam ih na tribinama kako skaču i viču na mene. Tamo su mi rekli: "To je naš brat". Bio je to Nikola Jokić. On je jako dobar košarkaš, naravno, bili su u pravu. Moram da kažem da i dva njegova brata takođe zaslužuju MVP nagradu - dodao je Mark Gasol.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati