Košarka

Direktno.rs

09. 02. 2024. 23:14 0

Trinkijeri o gaženju linije: Bilo je milion grešaka...

- Teška, vrlo komplikovana utakmica za obe ekipe. Detalji su odlučili - počeo je trener Žalgirisa Andrea Trinkijeri pres konferenciju posle pobede njegovog tima nad Crvenom zvezdom u "Štark areni" rezultatom 91:93.

Trener Žalgirisa naveo je da je jako kratko u ovom klubu da bi mogao da zna koliki su mu dometi.

- Imao sam ukupno 8 treninga sa ekipom i ne mogu reći koliko možemo. Možemo da se borimo, možda neki put pogrešimo, nemamo dovoljno talenta u napadu, ali pokušavamo da igramo košarku - dodao je Trinkijeri.

Na pitanje novinara uporedio je atmosferu u Kaunasu i u Beogradu.

- Ovo je malo veća dvorana, Žalgirio arena ima 15 hiljada. Atmosfere su slične, ali ovde kad se zapali, baš se zapali i jako je teško igrati - naveo je trener Žalgirisa.

Navijači Crvene zvezde su večeras besni na sudije jer nisu dosudili gaženje linije od strane Evansa u poslednjim sekundama meča.

- Ja nisam video grešku. Gledao sam video i nije mi tako jasno. Milion grešaka je bilo, jako teška utakmica da se sudi. Na primer, Evansa su nokautirali, ništa nisu svirali - kazao je italijanski stručnjak.

Reakcije Zvezdinih navijača upućene njemu?

- Ako uživaš na jednoj strani, onda možeš da očekuješ da će ti biti teško na drugoj. Ja moram da budem najbolja verzija sebe i kad je teško i kad ide dobro - zaključio je Andre Trinkijeri.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati