Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

08. 02. 2024. 06:42 0

Bogdan dvocifren u porazu Atlante

Boston, koji slovi za jednu od najboljih ekipa na domaćem terenu, pobedio je oslabljenu Atlantu rezultat 125:117. Kapiten reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović, bio je starter na ovoj utakmici i za 35 minuta, koliko je proveo u igri, imao je učinak od 12 poena, šest skokova i tri asistencije.

Bostonu su efikasniji šut i jača defanziva doneli trijumf za skor od 24-3 kod kuće, pogodili su četiri trojke više od Hoksa (17:13), dok je sam Derik Vajt ubacio četiri od svij pet u poslednjoj deonici.

Sadik Bej je bio neverovatan i utakmicu je završio sa 25 poena i četiri date trojke iz sedam pokušaja. Tre Jang je ostvario dabl- dabl učinak sa 20 poena i 10 asistencija, dok su Okongvu i Džonson dodali po 19. S tim da je ovaj poslednji upisao i 15 skokova.

Kristaps Porzingis je dominirao kda je u pitanju ekipa Bostona. Ubacio je 31 poen. Pomenuti Vajt je stao na 21, Tejtum na 20, Braun je dodao 15, a Al Horford je dao značajan doprinos sa 14 poena i po osam skokova i asistencija.

Boston čvrsto drži prvo mesto u istočnoj konferenciji sa skorom 39-12, dok je Atlanta na 10. mestu sa skoro od 22 pobede i 29 poraza.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati