Košarka

[ Izvor: Mediji ]

07. 02. 2024. 07:39 0

Dončiću protivnički navijači skandirali "MVP" (VIDEO)

Slovenac Luka Dončić ponovo je pokazao da je jedan od kandidata za MVP titulu, pošto je u pobedi Dalasa nad Bruklinom (119:107) ubacio 35 poena uz 18 skokova i devet asistencija. Zbog toga u jednom momentu cela dvorana je počela da skandira - "MVP, MVP".

Nije sve počelo tako slatko, jer je Dončićev saigrač Kajri Irving izviždan od strane domaće publike na početku meča, i to čim je dodirnuo loptu, ali su ga na kraju zbog nekih sjajnih poteza pozdravili aplauzom. Navijače je još uvek boleo njegov trejd i odlazak upravo u Dalas. U situaciji kada su Netsi tražili priključak tokom meča, Irving i Dončić su blistali i tako odbijali sve napade Bruklina.

Dončić je imao dve ukradene lopte i blokadu, uz samo jednu izgubljenu loptu i tako je postao prvi igrač koji je ikada imao ovaj učinak sa samo jednom izgubljenom loptom.

Irving je uabcio 36 poena, dok je u Bruklinu sa 28 poena najbolji bio Mikal Bridžis, a solidne partije pružili su Rojs O’Nil (18) i Kem Tomas (16).

Dalas je sada na 8. mestu Zapadne konferencije sa učinkom 28-23, dok je Bruklin na 11. poziciji Istoka sa 20 pobeda i 30 poraza.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Repriza

Zoran Živković [21.10.2024.]




Video dana

Tvrda glava

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati