Košarka

[ Izvor: Sportske.net ]

03. 02. 2024. 08:58 3

Partizanov skor 1-8 za Željkove glavobolje...

Partizan je ove sezone među najslabijim timovima Evrolige na strani, do sada su odigrali 14 mečeva, samo tri pobede su zabeležene (Valensija, Žalgiris i Asvel) i čak 11 poraza.

Stvari danas, kako pišu Sportske.net, nisu izgledale tako loše po ekipu Partizana, imali su pobedu u šaci, ali je završnica pripala Virtusu koji je zahvaljujući inspiraciji Lundberga uspeo da pobedi.

Nije prvi put da inspirativni igrač domaćina presudi Partizanu ove sezone.

Da se vratimo na početak sezone, utakmica protiv Olimpijakosa u Pireju, Partizan je imao +8 u poslednjoj četvrtini, pa je u neizvesnoj završnici izgubio utakmicu posle produžetaka.

Odmah naredno gostovanje, protiv Baskonije koju je u tom trenutku preuzeo Duško Ivanović, crno-beli su imali +7 u poslednjoj deonici, pa onda posle poena Nanelija (2+1) imao je i +1 na 13 sekundi do kraja, ali je Čima Moneke tada uzeo stvar u svoje ruke.

Naredni meč na gostovanju bio je protiv Bajerna, Partizan je imao solidnu prednost u prvom poluvremenu, a onda je sve to ispustio. Ipak, na samom kraju je stigao do samo -1 (86:85), ali je na kraju izgubio meč sa 9 razlike (94:85).

Na semaforu "Sinan Erdem" arene bilo je 64:74 kada je Partizan gostovao Efesu, kada se pojavio Šejn Larkin i pobedio crno-bele, a onda su usledile dve uzastopne pobede na gostovanjima, Žalgiris je bio rutinski, dok je Valensija jedino gostovanje koje je Partizan rešio u svoju korist posle neizvesne završnice.

Sve naredne utakmice na gostovanju su bile daleko ispod nivoa koji je očekivan, sve do danas kada je ponovo malo falilo...

Ako bismo pogledali samo neizvesne završnice na Partizanovim gostovanjima ove sezone, došli bismo do skora 1-5...

Ako dodamo i ABA ligu?

Svega par gostovanja su bila na loptu, to su gostovanja Megi, Cedevita Olimpiji i Crvenoj zvezdi, sva tri su crno-beli izgubili.

Dakle, u neizvesnim završnicama ove sezone u svim takmičenjima Partizan kao gost ima skor 1-8!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati