Košarka

Direktno.rs

05. 12. 2023. 23:56 1

Žoc: Nisam srećan zbog uvreda na račun Obradovića

Košarkaši Partizana su posle velike borbe došli do novog evroligaškog trijumfa, pošto su u 12. kolu elitnog takmičenja savladali Monako posle produžetka sa 89:85. Trener crno-belih Željko Obradović ističe da je do pobede moglo da dođe i ranije, ali da se trijumf piše.

- Ponoviću ono što sam rekao i protiv Panatinaikosa. Hvala igračima na velikoj borbi, uložili su i poslednji atom snage. Hvala i navijačima koji su nam pomogli da slavimo, iako smo to morali da uradimo bez produžetka. Imali smo meč u rukama. Na kraju, sve se zaboravlja, a piše se pobeda - naglasio je Željko Obradović, pa nastavio:

- Mnogo smo radili u prethodnom periodu na svim segmentima igre, a posebno smo pričali o problemima sa ofanzivnim skokom. Protiv Monaka smo dozvolili rivalu devet u prvom poluvremenu, to smo smanjili u nastavku, ali smo imali više izgubljenih lopti, pa smo stigli do triler završnice. Borili smo se, verovali i na kraju stigli do zlata vredne pobede. Umor je prisutan, a vremena za odmor nema, jer nas čeka duel sa ekipom Milana.

Obradović je nastavio sa izlaganjem:

- Napredak je evidentan. Imamo periode utakmice koje igramo izuzetno dobro. Ima i padova, ali… Protiv Monaka smo odigrali ofanzivno jako loše u prvom poluvremenu, dok smo u nastavku u oba smera delovali dobro. Nismo priveli utakmicu kraju pre produžetka, ali smo ipak stigli do cilja, što pokazuje da raste samopouzdanje. Nedostajao nam je Kaminski, Bruno Kaboklo je pokazao da će biti značajno pojačanje, a iako ovo retko radim, želim da se zahvalim igračima što su se borili, verovali i držali plana do kraja utakmice, do velike pobede - naglasio je Obradović, pa dodao:

- Moj stav je uvek isti, od kako sam došao. Zahvalio sam se navijačima na podršci i hvala im još jednom. Nisam srećan što je na kraju bilo zvižduka i uvreda na račun kolege Saše Obradovića. Molim ih i apelujem na njih da budu na istom nivou na kojem su bili do sada, a jasno je da su najbolji na svetu.

Vremena za slavlje i tugovanje nema, jer već 7. decembra Partizan igra protiv Olimpije iz Milana, dok će Monako odmeriti snage sa ekipom Žalgirisa u Kaunasu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati