Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Basketball Sphere ]

02. 12. 2023. 16:43 0

Kampaco: Gledam sve Zvezdine utakmice u Evroligi

Plejmejker Real Madrida Fakundo Kampaco govorio je za "Basketball Sphere" o odluci da potpiše za Crvenu zvezdu otkrivši da i dalje bodri bivši klub.

Prošle zime je Crvena zvezda aktivirala bombu u vidu Fakunda Kampaca koji je potpisao po povratku iz NBA lige. Potpuno nestvaran dolazak Argentinca koji je vrlo brzo uspeo da se zaljubi u klub i navijače, kao i oni u njega.

Da je bilo više opreznosti, ne bi bilo suspenzije i ko zna kojim bi tokom išla sezona Crvene zvezde u Evroligi sa njim u timu. No, to je sada prošlost, ali Kampaco je se i dalje priseća.

- Osećam se sjajno kada god dođem u ovu dvoranu. Putujem istim putem kojim sam vozio svaki dan na trening i utakmice prošle sezone. Zatim svlačionica, zagrevanje, sve mi je poznato i budi lepa sećanja. Jedva čekam 19. decembar i utakmicu sa Crvenom zvezdom, da ponovo zaigram pred navijačima - rekao je Kampaco.

Imao je ponudu Crvene zvezde da ostane i ove sezone, ali Real Madrid je bio njegova primarna želja.

- Razgovori o mom ugovoru su se vodili između predsednika kluba, sportskog direktora i mog agenta. Naravno, moja prva opcija je bio povratak u Real Madrid, ali zahvalan sam Zvezdi što je iskazala želju da ostanem u klubu.

I dalje, kada mu to obaveze dopuštaju, gleda mečeve Crvene zvezde.

- Gledam sve Zvezdine utakmice u Evroligi. Imaju sjajan tim. Nedavno su promenili trenera, pa se samim tim promenila i dinamika u klubu. Ali imaju veoma talentovanu ekipu, sa svih pozicija mogu da zaprete, od "keca" do "petice" svi mogu da razigravaju saigrače. Teodosić, Jago i Nejpir su neverovatan plejmejkerski trio i uživam da ih gledam - istakao je Argentinac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati