Košarka

[ Izvor: Mediji ]

17. 10. 2023. 19:03 0

Grobari himnu pevali uz zvuke violine (VIDEO)

Košarkaši Partizana igraju meč trećeg kola Evrolige u Beogradskoj areni, što im je prvi meč pred svojim navijačima ove sezone. Zato ne treba da čudi što su pristalice crno-belih željno iščekivale ovosezonsko izdanje Evrolige, nadajući se koraku dalje nego proletos kad su ostali kratki za put na Fajnal-for.

Klub je u kao uvertiru u meč sa Barselonom u Areni pripremio i sviranje himne violinama koje su svojim glasovima ispratili navijači u dvorani.

Njih skoro 20 hiljada pevalo je uglas stihove pesme: „Da volim crno-bele“, pa je video pred početak meča sa Barselonom brzo počeo da se širi Evropom.

Ostavio je zatečenog i komentatora utakmice, ali i ljude iz Basket Njuza koji su zatražili da se navede bolji tandem od evroligaške košarke i navijača Partizana.

Crno-beli će ove sezone probati da odu korak dalje i domognu se Fajnal-fora bez kog su prošle sezone ostali u pet mečeva sa Real Madridom, iako su vodili sa 2:0 u toj seriji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati