Košarka

[ Izvor: Mediji ]

16. 09. 2023. 13:46 2

Jokić je bolji od Džordana?

Polemike oko toga ko je najveći košarkaš ikada verovatno nikada neće stati. Oni malo stariji fanovi tvrde da je to bez premca Majkl Džordan, dok mlađa publika svog idola vidi u igračima poput Lebrona Džejmsa i Kobija Brajanta, a, gde je tu Nikola Jokić?

Srpski košarkaš je u poslednje vreme postao najveća zvezda NBA lige, o čemu govore i rezultati koje je postigao sa Denverom. Draftovan kao pik druge runde, izdigao se, postao je pravi pravcati superstar i svojim igrama je doneo titulu Denver Nagetsima, prvu istorijsku.

Takođe, on je proglašen i za MVP-ja tog velikog finala protiv Majamija, dok se smože pohvaliti i da je dva puta uzastopno bio MVP regularnog toka lige, dok je prema mnogima i prethodne sezone zaslužio isto.

Još je daleko Nikola Jokić od toga da bude najbolji ikada, ali, njegove statistike su pokazale da on može da stane u isti "koš" s njima, dok je jednu anketu sproveo i američki novinar Endi Bejli.

Naime, Endi je bez pominjanja imena igrača stavio njihove statistike i dopustio je ljudima na društvenoj mreži "X" da glasaju.

U pitanju su bili Majkl Džordan i Nikola Jokić, a Srbin je odneo ubedljivu pobedu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati