Košarka

[ Izvor: Mediji ]

15. 09. 2023. 17:53 25

Pešić: Neće valjda Vučić da odlučuje o košarci (VIDEO)

Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, bio je gost emisije „Oko“ na RTS-u, a voditelj je bio Gorislav Papić. Jedna od mnogobrojnih košarkaških tema nakon završenog Mundobasketa i srebrne medalje za našu zemlju bila je o problemima srpske košarke, o kojima se sve češće priča u poslednjih nekoliko godina.

Pešić je odmah nakon osvojenog srebra iskazao zabrinutost za srpsku košarku, rekavši da nemamo dobar sistem takmičenja već godinama i da neko mora da se pozabavi aktuelnim problemima, odnosno da jedna medalja ništa suštinski neće promeniti.

Selektor "orlova" je bio deo veličanstvenog dočeka na balkonu u Beogradu, a pre toga je sa svojim izabranicima bio i na prijemu kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića, na šta ga je podsetio i voditelj emisije.

- U utorak ste bili kod Aleksandra Vučića koji vas je dočekao i čestitao vam na uspehu. Jeste vi ovo sve rekli i predsedniku Vučiću možda - pitao je voditelj Gorislav Papić.

- To nije moj posao. Ako me pita ja ću mu reći - odgovorio je Pešić, a onda ponovo dobio pitanje o predsedniku:

"Znači poruka njemu je da vas pita?"

Pešićev odgovor bio je više nego jasan, jer nije Vučić neko ko bi trebalo da se meša u košarkaške stvari u ovoj zemlji, bar ne još uvek.

- Ja uopšte ne mislim, bez obzira koliko on lično voli košarku i koliko želi da na neki način i kao predsendik i lično podrži košarku i ostale sportove, pa neće valjda on da odlučuje kakav će biti sistem takmičenja u košarci - jasan je bio Pešić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati