Košarka

Direktno.rs

08. 09. 2023. 12:59 2

Borišina poruka dala snagu "orlovima": Avramović u suzama

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Kanadu sa 95:86 u polufinalu Mundobasketa i plasirala se u finale. Jedan od najboljih u polufinalu bio je Aleksa Avramović koji je odbranom "zaključao" čitavu ekipu Kanade.

Aleksa Avramović se posle meča obratio javnosti i rasplakao se zbog Boriše Simanića, koji je tokom šampionata ostao bez bubrega.

- Svi znamo koliko je on važan, ponovo nam je poslao poruku. Poslednji atom snage smo dali za ovu pobedu. Znate koliko ovo nama svima znači, znate šta nas je zadesilo na utakmici protiv Južnog Sudana. Jedna bezazlena situacija je mogla da postane tragična. Borišina poruka je bila kao jedan nitro za nas - rekao je Avramović kroz suze i dodao:

- Pokazali smo šta je borba za naš grb, za našu zemlju, za Borišu, ovim smo pokazali sve. Niko nije umoran - dodao je Avramović u prvoj izjavi nakon meča za Sport klub.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Nosilac liste

Zoran Živković [20.05.2024.]




Video dana

Pazi prste!

Anketa

Da li će Nikola Jokić igrati na Olimpijskim igrama?

Rezultati