Košarka

[ Izvor: Mediji ]

23. 07. 2023. 18:25 19

Mijailović: Partizan će imati najveći budžet u istoriji

Predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović, pored priče o neuspešnom potpisu Nikole Mirotića, govorio je o tome kakvim će budžetom KK Partizan raspolagati u sezoni koja predstoji.

On je, u razgovoru za Maksbet radio, govorio o finansijama iz prošle, ali i ove sezone.

- Imali smo prošle godine najveći budžet u istoriji, sada će biti još veći. Osvojili smo ABA ligu posle deset godina. Sada želimo ponovo da budemo u vrhu Evrolige i da odbranimo tron u ABA ligi. Neka navijači ne brinu - kaže Mijailović.

Kako ističe, Željko Obradović i KK Partizan uspeo je da zadrži jezgro tima, i to pod prilično dobrim uslovima.

- Ostali su Panter i Ledej za manje para nego što su im nudili drugi klubovi. To nam je bilo najvažnije. Nećemo dovoditi igrače po svaku cenu. Najvažnije je da se uklapaju u Željkov mozaik - zaključio je Mijailović.

Nade da će Nikola Mirotić doći u Partizan su ugašene, pa crno-beli moraju da se okrenu drugim rešenjima. Ipak, kako "ne" ovog košarkaša nije isto kao "ne" koje su klubovima rekli drugi, odnosno razlozi za to nisu isti, o ovom propalom transferu će se, izvesno, pričati dugo. Predsednik Partizana Ostoja Mijailović nije želeo mnogo da govori o ovoj temi, pošto se klub obratio zvaničnim saopštenjem, ali je dao komentar na situaciju.

Mijailović je istakao da ovo nije bezizlazna situacija ni za Mirotića ni za Partizan.

- Ne bih tome pridavao veliku pažnju, završena je situacija i za njega i za nas. Pre mesec i po dana me Obradović pozvao i rekao da je Mirotić opcija. Dva dana je trebalo da mi iz uprave nađemo finansijske mogućnosti da Mirotić potpiše za Partizan. Ako neko misli da je to lako, onda se grdno vara. Posle dva dana je Uprava dala zeleno svetlo Obradoviću da se pregovara sa njim. Kada je završio s Barselonom rekao nam je da se vrše pritisci, da ima pretnje, mi smo odmah reagovali, ali smo shvatili da nešto stoji između nas i da on neće da potpiše ono što smo mu ponudili - objasnio je u razgovoru za "Max bet radio".

- Nije to jedini igrač koji može da igra u Partizanu, niti je Partizan jedini klub u kojem Mirotić može da igra. Niko nije veći od Partizana, a njemu želimo sve najbolje. Idemo dalje, ništa se toliko loše nije dogodilo - zaključio je Mijailović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati