Košarka

[ Izvor: Sportske.net ]

05. 06. 2023. 21:12 0

Brejk Efesa: Klajburn trojkom srušio Fener!

Košarkaši Efesa uspeli su večeras da dođu do izjdnačenja u polufinalnoj seriji turskog plej-ofa. Efes je drugu utakmicu dobio posle neverovatne završnice sa 92:90 i napravio "brejk" pred naredna dva meča koja će se igrati pred njegovim navijačima.

Fenerbahče je i večeras bolje počeo utakmicu, dobio je prvu četvrtinu sa 25:16, u drugoj je imao i trinaest poena prednosti, ali je u nastavku Efes počeo da se vraća u igru i krajem treće i početkom poslednje četvrtine napravio seriju 10:0, za vođstvo 67:61.

Tu se gosti nisu zaustavili, stigli su i do 13 poena prednosti - 77:64, ali je Fener uspeo da priđe na ''minus četiri''.

Ipak, na ulasku u poslednja dva minuta Klajburn trojkom utišava domaće navijače i Efes odbija taj nalet Fenera. Uzvratio je Biberović, a onda opet fenomenalni Klajburn! Nova trojka preko Motlija za vođstvo Efesa 86:79!

Poslednjih tridesetak sekundi meča obeležio je još uzbudljiviji trojkaški obračun! Prvo je Klajburn pogodio novu trojku za vođstvo Efesa 89:82, a onda Fener uzvraća trojkama Gudurića i Biberovića i prilazi na samo poen zaostatka 89:88!

Petnaest sekundi je ostalo do kraja, ali devet sekundi kasnije gosti gube loptu, Hejs-Dejvis istrčava kontru i zakucava za vođstvo Fenerbahčea - 90:89!

Nije Ataman imao tajm-aut, ostalo je šest sekundi za poslednji napad Efesa, Klajburn preuzima odgovornost i pogađa JOŠ JEDNU trojku iz teške pozicije, uz zvuk sirene za pobedu Efesa - 92:90!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati