Košarka

Direktno.rs

24. 05. 2023. 18:17 0

Kelnu MILION EVRA ako Dortmund uzme titulu

Borusija Dotrmund došla je na korak do titule prvaka Nemačke i prekida Bajernove jedanaestogodišnje dominacije.

Pobedom od 3:0 u gostima protiv Augzburga u 33. kolu Bundeslige, ekipa Edina Terzića iskoristila je Bajernov poraz od Lajpciga i tako ga preskočila na prvom mestu. Za potvrdu titule Borusija će morati da pobedi Majnc na domaćem terenu sledeće subote, ali i u slučaju da se to ne dogodi, može da pomogne Keln koji dočekuje Bajern.

Borusija Dortmund i Keln su u dobrim odnosima, kao i njihovi navijači. Za vreme subotnje utakmice u Kelnu, spiker će uživo da javlja promene rezultata iz Dortmunda, a navijači Kelna su najavili proslavu svakog od njih, bez obzira na to šta se događa na meču između njihovog kluba i Bajerna. Uz to, Keln ima i finansijski motiv.

Naime, ovaj klub će inkasirati više od milion evra ako Borusija osvoji titulu prvaka, kao deo ugovora Antonija Modesta (35) u transferu koji je odrađen u avgustu prošle godine.

Tada je Borusija Kelnu platila 5,1 milion evra za iskusnog napadača, ali i u dogovor ugradila klauzulu po kojoj će morati da isplati Kelnu određenu cifru ako ove sezone osvoji Modest i njegovi klupski drugovi osvoje titulu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati