Košarka

Direktno.rs

23. 05. 2023. 20:46 0

PAO spremio PET MILIONA za Pantera

Atinski Panatinaikos iza sebe ima još jednu razočaravajuću sezonu, ali je tim iz "OAKA arene" ozbiljno počeo da se priprema za narednu. Ekipa koja je u vlasništvu kontroverznog Dimitrisa Janakopulosa želi da se pojača igračima beogradskih timova, a posle Luke Vildoze, za kojeg su iskazivali interesovanje, Atinjani sada žele i kapitena Partizana Kevina Pantera.

Primarni cilj "zelenih" u predstojećem prelaznom roku bio je Fakundo Kampaco iz Crvene zvezde, ali Argentinac želi da pojača madridski Real, piše grčki Ejpeks sports.

Ovaj portal prenosi da je fokus PAO sada na Panteru, a da je ponuda koja se spominje čak pet miliona dolara na dve sezone.

Grčki mediji pišu da Panter, za razliku od Matijasa Lesora, nije spreman da prihvati znatno nižu ponudu kako bi ostao u Partizanu i da želi da unovči sjajne partije u prethodnoj evroligaškoj sezoni.

Međutim, konkretnih dokaza o ovim pregovorima i dalje nema, ali činjenica je da će trenera Ergina Atamana u narednoj sezoni dočekati kvalitetan i skup sastav, spreman da napadne fajnal-for, na kojem PAO nije bio otkad je Željko Obradović 2012. godine napustio klub.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati