Košarka

[ Izvor: Mozzart sport ]

16. 05. 2023. 19:44 1

Micić povredio koleno, u kolicima napustio parket (VIDEO)

Igrali su se poslednji sekundi treće četvrtine ligaškog derbija između Anadolu Efesa i Fenerbahčea kada je Vasa Micić krenuo u dribling pored Džejmsa Birsena i srušio se na pod. Došlo je do sudara kolenima i dvojica košarkaša su završili na parketu sa bolnim grimasama.

Nekoliko minuta je trajao prekid, ali obojica su nastavili da leže. Bilo je očigledno da situacija nije naivna. Birsen je meč napustio šepajući uz pomoć saigrača ali Micićeva situacija je izgledala još ozbiljnije. Prišli su mu lekari i saigrači ali nije bio u stanju da se ustane i držao se za koleno i za glavu.Zbog toga je lekarske služba morala da ga smesti u kolica i da na taj način napusti parket jer nije mogao da se osloni na povređenu nogu. Dok je odlazio sa terena, bilo je očigledno da i dalje oseća jake bolove i da nije reč samo o prolaznom udarcu. Teško je odgonetnuti o kakvoj vrsti povrede je reč osim da je u pitanju koleno i da je bilo jako bolno iskustvo za Micića.U narednim danima će biti poznato kolika pauza očekuje srpskog plejmejkera. Njegovom Anadolu Efesu je do kraja ligaškog dela sezone u Turskoj ostao još jedan meč a onda sledi plej-of. Nadamo se da povreda nije ozbiljnije prirode i da će sjajni bek moći da se odazove selektoru Svetislavu Pešića na pripreme za Mundobasket koji se igra od 25. avgusta do 10. oktobra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati