Košarka

Direktno.rs

08. 05. 2023. 17:21 0

Vlasnik Finiksa: Suspenzija Jokića bila bi pogrešna

Nakon incidenta o kome bruje mediji nakon duela Finiksa i Denvera, oglasio se vlasnik Sansa Met Išbija, koji je bio u "klinču" sa Nikolom Jokićem.

Tokom prvog poluvremena meča sa Sansima u Finiksu, Nikola Jokić je istrgao loptu iz ruku vlasniku Sansa Metu Išbiji, i time je zaradio tehničku grešku. Jokić je pokušao da odigra brz napad, ali Išbija ga je u tome sprečio.

Srpski košarkaš je posle meča rekao da je "navijač prvi stavio ruku na njega", a kada je na pitanje da li je znao o kome se radi potvrdno odgovorio, pojasnio je svoj stav:

- Ali on je navijač, zar ne? Sedi na terenu, znači da je navijač. Ne može da utiče na igru, trebalo bi da bude izbačen ukoliko utiče na igru.

I dok se spekuliše o tome kakvu bi kaznu eventualno mogao da dobije srpski centar i da li će eventualno biti kažnjen vlasnik Finiksa, upravo se on oglasio na društvenim mrežama.

- Sjajna pobeda za Sanse prošle noći u seriji koja je do sada fantastična. To bi trebalo da bude jedina priča. Suspenzija ili kazna za bilo koga zbog incidenta koji se dogodio ne bi bila ispravna. Izuzezno poštujem Jokića i ne želim da vidim ništa slično. Uzbuđeni smo zbog pete utakmice. Napred Sansi - poručio je Išbia.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati