Košarka

Direktno.rs

21. 04. 2023. 16:08 7

Partizan donacijom podržali Pokuševski i Duško Pijetlović

Košarkaški klub Partizan pre dva dana započeo je akciju "Jedan Partizan imamo" kojoj je cilj da se sakupi novac za otplatu poreskog duga u visini od oko 7.000.000 evra.

Od samog početka su se u akciju donacijama uključili mnogobrojni navijači, kojima su obećane i nagrade u vidu majica sa potpisima svih igrača ukoliko na namenski račun uplate minimum 3.000 dinara, kao i članska karta za narednu godinu.

Kako je predsednik kluba Ostoja Mijailović naveo, svaki član Upravnog odbora izvdojiće po 100.000 evra kako bi dug što pre bio otplaćen, a vrlo brzo su počeli da se uključuju i brojni sportisti kojima je Partizan u srcu.

Između ostalog, prema dostupnim informacijama, Aleksej Pokuševski je donirao određenu sumu novca i tako pomogao akciju, a zajedno sa njim se uključio i proslavljeni vaterpolista, Duško Pijetlović.

Košarkaš Oklahome je poznat kao veliki navijač Partizana i bio je gost na nekoliko utakmica Partizana ove sezone. On je prema nezvaničnim informacijama uplatio 10.000 dinara na ime akcije za otplatu poreskog duga.

Podsetimo, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je u četvrtak na TV "Prva" rekao da očekuje da predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović već ovog petka uplati 500.000 evra na račun države koji su sakupljeni tokom akcije u prethodna dva dana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati