Košarka

Direktno.rs

16. 04. 2023. 00:09 0

Bogdan i Atlanta bez šanse protiv Bostona

Košarkaši Boston Seltiksa savladali su Atalnta Hokse sa 112:99 u svom "TD Gardenu" u prvoj utakmici plej-of serije NBA lige. Gosti se nisu dobro proveli, posebno u prvom poluvremenu u kom su bili na minus 30, ali su do kraja uspeli da ublaže poraz.

Prema viđenom u prvoj utakmici, deluje kao da je Boston znatno kvalitetniji, organizovaniji i uostalom, tim sa jačim rosterom od Atlante.

Razbijali su Hokse u svakom segmentu igre. Rastavljali im odbranu, svoju držali na nivou i tako dostigli čitava 32 poena viška u jednom momentu duela. Tako je s početkom treće deonice praktično postalo sasvim jasno da će pobednik prvog okršaja dva tima biti Seltiksi.

Bolje procente imali su konstantno, ali su Hoksi pokazali "kandže" kako je meč odmicao. Spustili su na 13 poena, kada je "Garden" na momente utihnuo. Međutim, bio je to samo period loše igre klupe Seltiksa, doza opuštanja i nakon što su opet čvršće igrali odbranu drame nije bilo.

Džejlen Braun je imao 29 poena i 12 skokova, Džejson Tejtum je dodao 25, uz 11 skokova, Derik Vajt jedan poen manje. Jedini koji se posebno istakao u Hoksima je Dežonte Marej sa 24 poena. Bogdan Bogdanović je imao dobru energiju tokom perioda odlične igre Hoksa kada su spuštali razliku. Ubacio je devet poena i imao po četiri skoka i asistencije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati