Košarka

[ Izvor: Mediji ]

21. 03. 2023. 20:53 8

Zvezda Petroviću: Molimo prijatelje iz Zagreba da se dogovore

Danas je na dnevni red došla prepiska sa nekadašnjim Ciboninim asovima, Franjom Arapovićem i Aleksandrom Petrovićem. Sve je počelo Arapovićevom izjavom u podkastu "ProSport" da je Zvezda navodno platila Ciboni 800.000 evra da joj ustupi mesto u Evroligi, što je aktuelni šampion Srbije ubrzo demantovao prvim današnjim saopštenjem. Onda se na Tviteru kratko oglasio Aleksandar Petrović, ukazujući na "grešku" u Zvezdinom saopštenju, gde je između ostalog navedeno kako je on u to vreme bio predsednik Cibone.

I dok Petrović to negira, Zvezda je uporna u svojoj tvrdnji da ipak jeste u jednom periodu bio u ulozi predsednika.- KK Crvena zvezda ulaže velike napore kako bi u svojim saopštenjima bio precizan uz upotrebu činjenica, jasan i precizan. Nismo ni najsrećnijii što ih u poslednje ima puno, jer publika želi da gleda košarku, a ne saopštenja. Međutim, na poluinformacije, neistine kojih je bilo mnogo prethodnih dana, nikada nećemo ćutati i odgovorićemo svaki put.

Nekadašnji trener i predsednik KK Cibona Aca Petrović izjavio je u utorak "da se u klupskom obraćanju KK Crvena zvezda potkrala greška...".

U prilog tome dostavljamo precizne podatke.
U vreme F4 ABA lige u Beogradu funkciju predsednika kluba obavljao je Ivica Lovrić, a od 30.06.2014. godine bez ikakvih ovlašćenja do imenovanja Ace Petrovića. Aleksandar Petrović, zvanično sa funkcijom se vratio u KK Cibona 04.08.2014. godine u ulozi sportskog direktora kluba na poziv nekadašnjeg gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, a službeno je postao i predsednik kluba na Vanrednoj Skupštini kluba 29.09.2014.godine.

Zato najlepše molimo naše sportske prijatelje iz Zagreba da se prvo lepo dogovore, sa kime smo to mi mogli i kada da imamo sastanak i ručak u Ljubljani za početak, i kako smo to mogli mimo Evrolige da napravimo bilo kakav dogovor?
U međuvremenu, uspeli i da saznamo kako se Franjo uz pomoć dvojice drugara "prisetio" svega pre dva dana, a prošlo je 10 godina… Jedino što su zaboravili da mu jave je da odustajanjem KK Cibona, mesto u elitnom takmičenju prvo vraćeno Evroligi, pa je ta organizacija odlučila da predstavnik u takmičenju bude prvoplasirani u regularnom delu sezone – KK Crvena zvezda, i to dva meseca kasnije! Zato očekujemo da će na ovakve neistinite izjave reagovati i Evroliga organizator takmičenja, jer KK Crvena zvezda ne želi na bilo koji način više da učestvuje u ovom blatu koje neki drugi kreiraju.

Sportski pozdrav - poručuju iz Crvene zvezde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati