Košarka

Direktno.rs

20. 03. 2023. 17:45 5

Partizan prodao karte za Olimpijakos, Real i Barsu

Pred košarkašima Partizana su tri velike utakmice u Evroligi posle kojih bi i zvanično mogli da kažu da su ostvarili plasman u Top 8 fazu takmičenja. I sve tri će se igrati u beogradskoj "Štark Areni", koja će biti krcata, a malo je reći da bi i dve dvorane bile male da prihvate sve zainteresovane navijače crno-belih.

Već danima se traži karta više za mečeve sa Olimpijakosom, Real Madridom i Barselonom, ali njih više jednostavno nema, jer su - rasprodate!

Informaciju je prvi objavio Telesport, a u Partizanu je prethodno potvrđeno da je preostalo još jako malo karata za meč sa Panatinaikosom koji je na programu sredinom aprila u poslednjem kolu Evrolige, a nema sumnje da će i na tom meču Arena biti puna do poslednjeg mesta.

To faktički znači da će skoro 20.000 ljudi na svakom od mečeva pratiti i bodriti Partizan na putu do plej-of faze takmičenja.

Utakmica sa Olimpijakosom na programu je u petak, 24. marta od 20 časova, a crno-belima su iz poslednjih pet kola potrebne dve pobede kako bi obezbedili plasman u Top 8.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati