Košarka

Direktno.rs

14. 03. 2023. 07:34 47

Predsednik opštine preti Lesoru: On je stoka i govno!

Nemile scene poput tuča u srpskom sportu su nažalost postale gotovo svakodnevnica. Ništa drugačije nije prošao ni jučerašnji košarkaški derbi. Nakon utakmice, igrač Partizana Matijas Lesor udario je pesnicom Zvezdinog košarkaša Filipa Petruševa, ali su na svu sreću igrači obe ekipe sprečili eskalaciju situacije. Tim povodom, ulje na vatru dolio je predsednik opštine Batočina Zdravko Mladenović, koji je pozvao navijače Zvezde da Lesoru da se potrude "da mu presedne svaki minut boravka u Beogradu". Nije propustio priliku ni da izvređa igrača Partizana.

- Apelujem na sve Cigane iz Beograda posle ovog i ovakvog divljaštva stoke Lesora, da se potrude da mu presedne svaki minut boravka u Beogradu. Svašta sam video u KK i FK derbijima ako ovakvo go*no i divljaka još ne - napisao je Mladenovic na Tviteru. Nakon što je dobio negativne reakcije građana i video da je sebi napravio problem, Mladenović je pokušao da se izvadi iz situacije:

- Vidim, raskokodakali se mrzitelji Crvene zvezde i SNS, zbog ovog mog tvita, u kom se nigde ne poziva na fizičko nasilje koje je samo primenio Lesor nad jednim Srbinom u Areni. Za razliku od vas divljaka, mi to umemo suptilnije da rešimo. Pesmom i skandiranjem divljaku gde god da igra - glasilo je neuverljivo objašnjenje Mladenovića.
Umesto da se bavi realnim problemima građana, zbog čega je i postavljen na mesto predsednika opštine, Mladenović energiju usmerava u "huliganske" rasprave i pretnje sportistima na Tviteru.

Izgleda da je u Batočini situacija fenomenalna na svakom polju, od privrede do sporta, čim prvi čovek opštine ima vremena da se bavi Lesorom i Petruševim na društvenim mrežama, apelujući na "Cigane" da košarkašu Partizana "presedne minut u Beogradu", ali "pesmom i skandiranjem".

Ovakve situacije se dešavaju kada čovek zaboravi koliko ima godina i na kojoj poziciji se nalazi...Podsetimo, u jučerašnjem derbiju košarkaši Partizana savladali su Zvezdu 92:81. Na kraju utakmice, Lesor je krenuo u fizički obračun sa Petruševim. Kako se sirena oglasila, tako je Francuz nasrnuo na Petruševa i dva puta ga snažno udario pesnicom u glavu. Kada je Petrušev krenuo da mu uzvrati na terenu je nastao opšti haos, a igrači obe ekipe su sprečili da dođe do još većeg incidenta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 47

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati