Košarka

[ Izvor: Eurohoops ]

20. 02. 2023. 19:37 4

Grci pišu: Radonjić nije više trener Panatinaikosa!

Bilo je priče o ovome, a sada je i zvanično jer kako tvrde mediji iz Grčke, Dejan Radonjić i Panatinaikos su se dogovorili o sporazumnom raskidu saradnje!

Radonjić se nalazio na "tankom ledu" već neko vreme. U ekipu je uloženo mnogo novca, ali izuzetno slabi rezultati su doprineli tome da se Radonjiću zaljulja mesto na klupi, dok je nedavni poraz u polufinalu Kupa od Olimpijakosa samo doprineo odluci.Najveći problem koji su imali ove dve strane jeste onaj o novcu, koji bi grčki klub morao da isplati treneru, ali su našli i tu zajednički jezik. Radonjić je imao ugovor do kraja sezone 2023/2024, pa su se klub i on dogovorili da mu "Zeleni" isplati čitav ugovor za tekuću sezonu, ali i pola naredne, prenosi Eurohoops.

S obzirom na primanja od 600.000 evra po sezoni, Radonjić će inkasirati 900.000 evra za ovu "avanturu" koju je proživeo u Grčkoj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati