Košarka

Direktno.rs

23. 01. 2023. 21:52 2

Kampaco: Hoću da igram derbi, pisao sam Glikmanu

Fakundo Kampaco odigrao je još jedan odličan meč u ABA ligi protiv Cedevite Olimpije, a Crvena zvezda je slavila posle drame sa 100:95. Argentinski plejmejker je upisao 19 poena i po pet asistencija i skokova, ali mu je i dalje velika želja da zaigra u Evroligi ove sezone.

- Postoje stvari koje ne mogu da kontrolišem, naravno da želim da igram u Evroligi. Zbog toga svu energiju usmeravam na treninge, moram više da radim nego ostatak tima, jer igram samo jednu utakmicu. Trudim se da se što bolje priviknem na saigrače, treniramo dosta, ali utakmice su nešto drugo. Nemamo toliko zajedničkog igranja mečeva - rekao je Kampaco.

Otkrio je i da je pisao Maršalu Glikmanu, izvršnom direktoru Evrolige.

- Poslao sam mejl Glikmanu, tražio sam od njega da mi dozvoli da igram. Dobio sam ljubazan odgovor, objasnio mi je sve detalje i rekao da ne može ništa da uradi. Razumem i njegovu poziciju i jednostavno, to su stvari koje ne mogu da kontrolišem. Mogu samo da treniram još jače i da to koristim kao motiv.

Kampaco se dotakao i atmosfere u dvorani "Aleksandar Nikolić", koja je bila dobro ispunjena i protiv Cedevite Olimpije.

- Kada se večeras meč završio i kada sam čuo publiku kako peva, samo sam u sebi rekao je*ote, hoću da igram u petak (protiv Partizana prim. aut). Nažalost, ne mogu da budem na terenu. Biću pored terena i bodriću ih. Uz to ću tokom nedelje da ih mučim više na treningu, da izgleda i trening kao utakmica. To je sve što mogu.

Prethodnih dana pričalo se da će Kampaco igrati za reprezentaciju Argentine nakon što bude nastupao za Zvezdu u Kupu Radivoja Koraća u februaru.

- Uvek želim da igram za reprezentaciju, to se ne dovodi u pitanje. Nisam mogao to često zbog igranja u Evroligi i NBA, ali sada kada ne igram u Evroligi, mogu. Ima još mnogo vremena do toga, videćemo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati