Košarka

Direktno.rs

23. 01. 2023. 21:10 2

Ivanović: Nije ovo način na koji treba da igramo

Košarkaši Crvene zvezde su u derbiju 16. kola ABA lige kod kuće savladali Cedevitu Olimpiju sa 100:95, međutim trener crveno-belih Duško Ivanović nije bio zadovoljan izdanjem svojih izabranika.

- Jedino pozitivno je što smo pobedili, sve ostalo da ne kažem da je bilo loše, ali ne kako bi Zvezda trebalo da igra - rekao je Ivanović i dodao:

- Bili smo bez agresivnosti, bez koncentracije. I to nije put. Još ima mnogo da se igra i u ABA ligi i Evroligi. To je dugačak put na kome treba da budemo istrajni i da znamo šta hoćemo. Ali, večeras to nije bio put kojim želimo da idemo. U jednoj basni od mog pokojnog tasta, književnika Muse Đokovića, koji je napisao mnogo knjiga, između ostalog pisao je basne, pitao je kornjaču koji je najduži put, a ona mu je odgovorila pogrešan i kad tapkaš u mestu. To smo mi večeras radili - izjavio je Ivanović.

Dodao je da je stručni štav znao kao će slovenačka ekipa da igra.

- Izvanredni su šuteri, večeras su igrali sjajno, taktički, pogodili su neke teške šuteve. To je njihova igra i bili smo spremni na to. Nismo bili nervozni, znali smo sve ovo. Dali su nam tri, četiri trojke s dobrom odbranom, ali i sedam, osam na naše loše odbrane. Ali, ekipa je imala stabilnost i veru u pobedu. Govorim još jednom, ovo nije taj put - završio je Ivanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati