Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Telegraf.rs ]

14. 01. 2023. 11:07 46

Anđušić poveo navijanje i vređao Zvezdu (VIDEO)

Košarkaši Partizana su ubedljivo slavili protiv Baskonije na svom terenu sa 83:65, čime su se revanširali za poraz u prvoj međusobnoj utakmici. Veliko slavlje crno-belih su uveličali i igrači koji su vodili navijanje, ali je tu u prvi plan ispalo i neumesno ponašanje Danila Anđušića.

Naime, košarkaš Partizana je posle meča i tokom slavlja sa navijačima u svoje ruke uzeo megafon, a onda je zapevao jednu veoma uvredljivu pesmu na račun najvećeg rivala, ekipe Crvene zvezde, s kojom će snage odmeriti tek 27. januara u Evroligi, kada će upravo crveno-beli biti domaćini u Pioniru.

Naravno, kada je reč o uvredljivim pesmama, to je od strane navijača i uobičajena pojava, ali nije baš primereno videti da to dolazi od samog sportiste, potencijalnog reprezentativca.

Pogotovo ukoliko se uzme u obzir i činjenica da supruga Danila Anđušića, strelkinja Ivana Maksimović (sada Anđušić) obožava Crvenu zvezdu i to neretko pokazuje, a čak i ide na njihove utakmice.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 46

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati