Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Sportske.net ]

09. 11. 2022. 09:00 0

Partizan je u ovoj kategoriji lider u Evroligi

U Partizanu mogu da budu zadovoljni dosadašnjim učinkom u Evroligi, gde su posle tri početna poraza upisali i tri uzastopne pobede, a uporedo s tim se mogu pohvaliti i najboljom posetom na utakmicama njihovog tima.

Posle šest odigranih kola, Partizan je na prvom mestu po prosečnom broju gledalaca u utakmicama koje je igrao na domaćem terenu, u "Štark Areni".

Prosek crno-belih je 16.723 navijača po utakmici, a do sada je Partizan odigrao ukupno tri utakmice na domaćem terenu, protiv Olimpije iz Milana, Virtusa i Žalgirisa.

Drugo mesto na ovoj listi zauzima Žalgiris sa 15.146 gledalaca prosečno po utakmici, a treći je aktuelni evropski šampion Efes sa 14.890.

Crvena zvezda je na ovoj listi na 12. mestu sa prosekom od 7.343 gledalaca. Poslednji je Monako čije utakmice u proseku prati samo 3.887 gledalaca, a taj njihov prosek bi bio još manji da u prethodnoj utakmici nije došao veći broj Zvezdinih navijača koji je podržavao srpskog šampiona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati