Košarka

[ Izvor: Mediji ]

03. 11. 2022. 08:42 14

Ko je Anđelija Arbutina, žena koja je napadnuta?

Anđelija Arbutina Šarenac (55), bivša jugoslovenska i srpska košarkašica, napadnuta je u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu i tom prikom je zadobila teške telesne povrede.

Kako se nezvanično saznaje, vozač N. J. je nakon verbalnog sukoba namerno svojim vozilom udario njeno vozilo, a zatim izašao iz vozila i udario Anđeliju Arbutinu, inače suprugu sportskog novinara Slobodana Šarenca, koja je bila sa maloletnim detetom.
Anđelija je legendarna srpska košarkašica, osvajač Olimpijskog srebra kao i dve evropske i jedne svetske vicešampionske medalje. Najpoznatija po igrama za reprezentaciju Jugoslavije na Olimpijskim igrama u Seulu i pobedničkom košu u polufinalu, kao i višegodišnjim nastupima za Crvenu zvezdu. Najveći deo svoje karijere provela je u Crvenoj zvezdi.

Udata je za poznatog sportskog komentatora Slobodana Šarenca sa kojim ima dve ćerke.Zajedničke fotografije Slobodana i Anđelije prava su retkost, a one sa ćerkama Ninom i Lanom maltene i ne postoje. Jedina prilika kada je popularni Šareni, kako ga često zovu, pričao o supruzi, bila je u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" kada je otkrio detalje početka njihove ljubavi.

- Prvi put smo se sreli 1992. godine, kada je gostovala u emisiji “Šesti krug”, na Trećem kanalu, koja je bila posvećena OI u Barseloni, na kojima naša zemlja nije učestvovala zbog sankcija. Kasnije je Anđa igrala u Italiji, i dugo se nismo videli. Inače, nameravala je da me upozna sa drugaricom, ali je sudbina očigledno imala drugačije planove. U životu sam imao sreće u mnogim stvarima, pa i kada je reč o ljubavi. Bio sam u pravo vreme na pravom mestu, i sreo svoju srodnu dušu - rekao je tada Šarenac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati