Košarka

[ Izvor: Nova S ]

27. 09. 2022. 13:36 9

Vujošević: Vučeliću, podnesi ostavku!

Uspešniji je Ostoja Mijailović jer otkako je došao u košarkaški klub... Taj klub je bio u ozbiljnim finansijskim problemima. Iskoristio je situaciju što Vučelić tri godine nije zakazivao izbornu Skupštinu. Ono što mene uvek brine kod Mijailovića je što je jako blizak sa Novakom Nedićem, Mijailović je davajući sponzorstva malim klubovima pravio strategiju za Skupštinu. Koji je njegov interes da dođe na to mesto? - poručio je Vujošević u jutarnjem programu TV Nova S.

Pojasnio je na ono što se tačno dešavalo u Partizanu.

- Trebalo bi da se zna u kolikim je dugovima FK, priča se 30, 40 miliona. Gomilaju dugove, ne razvijaju igrače, prodaju talente i grčevito se bore za ostanak na funkcijama. Pristali su na ulogu ikebane, da Partizan bude drugi. Stanojević nije na to pristao, bunio se, pa su ga proglašavali ludim, pričali su da podseća na mene. Ko su oni da prete izlaskom iz Spotskog društva? I navijači treba da se dignu. Kakvo izlaženje FK iz Sportskog društva?
Ne krije strah šta bi moglo da stoji iza borbe za predsednika JSD.

- Ja sam bio romantičar na mestu predsednika JSD, a nisam siguran da su i oni. Tu niko nije sasvim u pravu, ali pozitivniji je Mijailović. Ako ne ide sve ovo ka deoničarskom Sportskom društvu, gde bi se uzimalo vlasništvo nad stadionom, pa možda gradio novi stadion sa poslovnim zgradama. Ta njegova borba za Sportsko društvo mi nije do kraja jasna, pogotovo sam oprezan što u pozadini stoji Novak Nedić. U svakom slučaju je Mijailović pozitivniji, uneo je u košarku i svoje privatne pare. Samo molim ljude da se urazume.

I za kraj je javno poručio.

- Pozivam Vučelića da da ostavku. Napravio je neke rezultate, ‘ajde, ja sam mislio da će više da zaštiti Partizan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati