Košarka

M. Z.

26. 08. 2022. 10:51 0

Prva slika Vase Micića posle povrede (FOTO)

Iako je Srbija pobedila Grčku u bitnoj utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, mnogima je ostala zebnja zbog povrede Vasilija Micića, koji je sa bolnom grimasom napustio teren tako što su ga nosili između ruku da se ne osloni na desnu nogu.

Micić je u jednom doskoku izvrnuo skočni zglob i doživeo distorziju, istu povredu koja ga je mučila i u završnici sezone kada je propustio neke bitne utakmice za Efes.

Nakon što je napustio halu Micić se više nije vraćao na teren, a Srbija je i bez njega uspela da savlada jednu od najjačih reprezentacija Evrope.

Micić će svakako ići na snimanje da se utvrdi defintivno koliki je stepen povrede, ali ono što uliva poverenje jesu i reči selektora Pešića da deluje da će sve biti dobro.

- Povreda nije teška, nadamo se. Međutim, to je povreda koja može da te skroz poremeti. Ne bih sada ništa tu govorio. Uglavnom, to ćemo u petak moći tek da kažemo, najvažnije je sada da naš medicinski tim uradi sve da ne dođe do oticanja. U suprotnom je dobra stvar da se on vrati. Videćemo... - rekao je Pešić na konferenciji.

Ono što dodatno uliva poverenje da će Micić biti dobro jeste i fotografija koju je posle utakmice objavio KSS, na kojoj se vide stručni štab reprezentacije Novak Đoković, ali i Vasilije Micić, koji je sa obe noge na zemlji, što nije bio slučaj posle povrede.

Podsetimo, Srbija u nedelju od 19.00 igra protiv Turske u Istanbulu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati