Košarka

Direktno.rs

04. 08. 2022. 15:34 0

Uhapšen bivši NBA šampion: "Pao" zbog marihuane

Nekadašnji američki košarkaš Iman Šampert, koji je svojevremeno sa Klivlend Kavalirsima bio NBA šampion, uhapšen je na aerodromu Dalas/Fort Vort jer je obezbeđenje ustanovilo da je kod sebe imao 170 grama marihuane.

Šampert (32) je putovao iz Dalasa u Los Anđeles, a obezbeđenje ga je zaustavilo na aerodromu. Priznao je da kod sebe ima marihuanu, a kada je izmerena količina, Šampert je uhapšen i protiv njega je pokrenut krivični postupak.

Za ovo krivično delo nekadašnjem igraču Niksa, Kavalirsa, Kingsa, Rokitsa i Netsa preti do dve godine zatvora, kao i novčana kazna u iznosu od deset hiljada dolara.

Poslednji put Šampert je igrao u sezoni 2020/21, kada je nastupio u svega dve utakmice u dresu Bruklin Netsa. U ligi je bio od 2011. godine, kada su ga draftovali Njujork Niksi, a sa Klivlendom je 2016. godine osvojio šampionski prsten.

Tokom karijere je u proseku beležio 7,2 poena i 3,3 skoka, bio je odličan defanzivac, a američkoj javnosti je poznat i kao pobednik šou-programa "Ples sa zvezdama" iz 2021. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati