Košarka

Direktno.rs

28. 07. 2022. 12:21 0

Novica Veličković dobio funkciju u Megi!

Novica Veličković novi je tim menadžer Mege, objavljeno je na zvaničnom klupskom sajtu. Posle dva mandata u klubu tokom igračke karijere, Veličković se vratio Megu gde će u narednoj sezoni preuzeti funkciju od nekadašnjeg saigrača Milenka Tepića.

Veličković je kao igrač za Megu nastupao u dva navrata, 2013. i 2014. godine, a u predstojećoj sezoni će u nešto drugačijoj ulozi ponovo imati priliku da sarađuje sa mladim igračima i da im prenosi znanje i iskustvo iz bogate igračke karijere.

Novica Veličković je istakao da je Mega mnogo porasla od njegovog poslednjeg boravka u klubu.

- Pre svega bih želeo da se zahvalim Megi na ukazanom poverenju. Bio sam deo kluba u dva navrata kada sam na terenu imao priliku da pomognem Megi u njenom rastu, na terenu i van njega. Takođe sam se trudio i da prenesem svoje znanje i iskustvo na mlade i talentovane igrače koji su upravo iz Mege započeli svoj put ka evropskom i svetskom vrhu. I sama Mega je od tada porasla mnogo, sve je posvećeno radu i napretku mladih igrača koji ovde imaju sjajne uslove za treniranje. Moja uloga će ovaj put biti nešto drugačija, ali će motivacija za rad kao i uvek biti na najvišem nivou. Jedva čekam da počne sezona.- poručio je Veličković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati