Košarka

[ Izvor: Sportklub ]

12. 03. 2022. 22:02 1

Košarkašice Zvezde osvojile Kup Srbije

Košarkašice Crvene zvezde pobedile su ekipu Art Basketa u finalu Kupa Srbije, odnosno Kupa "Milana Cige Vasojevića" sa 90:71, pa su više nego zasluženo stigle do trofeja.

Najefikasnije u sastavu Zvezde, bile su Eliot sa 22, Janković sa 15, Nedeljkov sa 13, Avlijaš i Katanić sa po 10 poena. Kod Art Basketa, raspoložene za igru u napadu, bile su Mitrović sa 25, Đoković sa 15, odnosno Čolić i Rosić sa po 11 poena.

Zvezda je bolje otvorila meč. Vodila je posle prve deonice sa 23:18, na poluvremenu sa 48:38. Art Basket se nije predavao, nastojao je da stigne do neizvesne završnice, uspeo je da stigne do 61:64 u završnici trećeg kvartala. Međutim, Zvezda je odbila ovaj nalet, pobegla je sredinom poslednje deonice na 79:65, a zatim mirno privela meč kraju.

Podsećanja radi, u polufinalu, Crvena zvezda je pobedila Kraljevo sa 80:69, dok je Art Basket posle velike borbe i neizvesne završnice slavio protiv Vojvodine sa 79:77.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati