Košarka

Direktno.rs

22. 01. 2022. 16:38 11

Žoc spremio bombu: Stiže centar Reala!

Košarkaši Partizana na pragu su dovođenja novog igrača, budući da se, kako tvrde dobro obavešteni košarkaški novinari, centar Reala Tristan Vukčević se nalazi na korak od dolaska u crno-beli tabor, gde bi već trebalo da stigne u toku naredne nedelje!

Nedavni poraz od Mege je izgleda kap koja je prelila čašu u Partizanu, te su odlučili da dodatno pojačaju igrački kadar. Zbog problema sa centarskim pozicijama, uprava Partizana je procenila da bi Vukčević bio idealno rešenje, pošto pokriva pozicije četiri i pet.

Mladi 18-godišnjak je već nekoliko puta pokazao da se radi o vanserijskom talentu, koji će radom sa Željkom Obradovićem dodatno napredovati, a ono što je i bitnije, dobiće veliku minutažu koja mu treba u ovim godinama.

Takođe, Vukčević je i sin Dušana Vukčevića, nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde. Ono što je takođe zanimljivo kod ovog košarkaša je i broj nacionalnih timova za koje može da nastupa. On može da igra za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, dok takođe može da odabere i dresove Španije, Italije i Švedske.

Vukčević je ove sezone odigrao i devet utakmica u Evroligi za Real, gde je prosečno beležio 2,1 poen i 1,2 skoka po meču. Nešto bolji je u Ligi Endesa, gde ima prosek od 3,3 poena i 2,2 skoka po meču.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati