Košarka

Direktno.rs

20. 11. 2021. 14:40 0

Kanter na patikama ismejao LeBrona!

U duelu Boston Seltiksa i LA Lejkersa Enes Kanter je igrao u patikama koji su direktan napad na LeBrona Džejmsa. Kanter je ubeđen da LeBron svesno ćuti zbog dešavanja u Kini i sledi uputstva svog sponzora Najkija.

Turski centar je igrao u specijalnim patikama na kojim je iscrtan LeBron Džejms kako je pao na kolena ispred predsednika Kine Si Đinpinga.

- Novac ispred morala za Kralja. Tužno je to što je izabrao da ćuti i baca loptu kada mu to naredi Veliki brat. Jeste li čuli za robove koji prave patike ili to nije u vašem interesu - poručio je Kanter.

Njih dvojica su imali i bliski susret tokom zagrevanja, ali sve je prošlo bez varnica. LeBron je Kanteru odgovorio posle utakmice.

- Nije neko kome želim posvećivati energiju. Čini se da uvek ima da kaže nešto o o meni - kratko je poručila zvezda La Lejkersa.

Inače, Kanter je poznat kao osoba koja nosi patike s političkim porukama te se već ranije požalio kako je to glavni razlog zašto na parketu provodi malo vremena jer se NBA ligi ne sviđaju njegove aktivnosti.

Turski košarkaš je ranije kritikovao vladu azijske zemlje i stao u odbranu nezavisnosti Tibeta zbog čega je u Kini zabranjeno prikazivanje utakmica Boston Seltiksa.

- Najk nastavlja da priča o nepravdi, ali kada na red dođe Kina, Najk ćuti. Ne govori se o brutalnosti policije u Kini, ne govori se o diskriminaciji LGBT zajednice, uopšte se ne govori o manjinama u Kini, strah ih je da govore - poručio je 29-godišnjak.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati