Košarka

[ Izvor: Sport klub ]

19. 06. 2021. 18:52 2

Savić: Partizan priča sa Željkom, ali nije sve gotovo

Devetostruki klupski evropski šampion Željko Obradović trenutno nema klub, a sve više se povezuje sa beogradskim Partizanom – timom u kojem je započeo trenersku karijeru 1991. godine i kojem je doneo jedinu titulu šampiona Starog kontinenta. O njegovom potencijalnom povratku među crno-bele govorio je sportski direktor kluba iz Humske Zoran Savić.

Sa više strana čule su se informacije da je postignut dogovor između Partizana i Obradovića i da će biti ozvaničena trogodišnja saradnja, ali Zoran Savić je u izjavi za Sport klub to opovrgao.

- Apsolutno nismo sve završili. To nije istina. Pričamo sa Obradovićem, ali su pregovori daleko od gotovih - izjavio je sportski direktor Partizana Zoran Savić za Sport klub.

Obradović (61) je bez angažmana otkad je 2020. godine posle sedmogodišnjeg mandata napustio istanbulski Fenerbahče.

- Pojavile su se informacije, pričao sam sa klubovima. Partizan je klub koji volim, gde sam počeo, tu sam proveo najlepše godine. Tu sam stekao mnogobrojne prijatelje… Ljudi će uvek pričati, a ja sam rekao da ću odluku o tome gde ću nastaviti da radim doneti krajem juna, u dogovoru sa porodicom i nekim ljudima do čijeg mišljenja mi je stalo. Nikakve pregovore nisam vodio ni sa kim. Imam čoveka koji mi vodi pregovore, on mi donese informaciju o klubu, i ja posle toga sednem sa ljudima. Ako sam uspeo da procenim da mi je interesantno, sednem i pričam sa ljudima. Ako ne, onda ne pričam, jednostavno ne želim da oduzimam vreme ljudima. Znaćemo za dvadesetak dana - izjavio je Željko Obradović za N1 desetog juna.

Obradović, najtrofejniji trener u istoriji evropske košarke, šampion Starog kontinenta bio je čak devet puta - po jednom sa Partizanom, Huventudom, Real Madridom i Fenerbahčeom, a čak pet puta sa atinskim Panatinaikosom.

Kao selektor reprezentacije SR Jugoslavije osvojio je evropsko i svetsko zlato, kao i olimpijsko srebro u Atlanti 1996. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati